Vind de perfecte Sinterklaascadeaus voor op je verlanglijstje!

Vind de perfecte Sinterklaascadeaus voor op je verlanglijstje!

Het is weer die magische tijd van het jaar: Sinterklaas komt binnenkort aan! De schoenen worden gezet, de verlanglijstjes worden ingevuld, en kinderen wachten vol spanning af welke cadeautjes ze zullen krijgen. Bij Supra Bazar vind je het perfecte Sinterklaascadeau voor elk kind, groot of klein.

Speelgoed dat de fantasie prikkelt

Kinderen kijken graag op naar hun favoriete helden en willen niets liever dan in hun voetsporen treden. Of het nu gaat om superhelden zoals Spider-Man, Batman of Avengers, of bekende figuren zoals PAW Patrol of de geliefde Stitch uit "Lilo & Stitch", heldenspeelgoed staat garant voor eindeloos speelplezier. Bij Supra Bazar vind je een breed assortiment aan actiefiguren, verkleedkleding en accessoires die je kind in de rol van hun favoriete held laten kruipen.

Voor de creatieve bouwmeesters: de nieuwste bouwsets

Is jouw kind dol op bouwen en creëren? Dan zijn onze bouwsets van LEGO en Playmobil de perfecte keuze. LEGO is niet alleen ideaal voor kinderen, maar ook een geweldige manier voor volwassenen om hun creativiteit te uiten en samen quality time door te brengen. Of het nu gaat om een uitdagende bouwset van een kasteel, een spannend piratenschip of een coole racewagen, deze sets zorgen voor uren speelplezier. Natuurlijk zijn onze LEGO speelgoedauto's ook een favoriet bij kinderen die van snelheid houden.

Populaire figuren zoals Stitch en meer

Heb jij een kleine fan thuis van Disney-figuren? Speelgoed van Stitch is enorm populair en maakt zeker indruk op de jongste Sinterklaasfans. Van knuffels tot accessoires en puzzels en nog zoveel meer. Met deze geliefde figuur uit "Lilo & Stitch" zal je gegarandeerd succes hebben.

Technisch speelgoed voor kleine uitvinders

Voor de nieuwsgierige ontdekkers die houden van techniek en wetenschap, hebben we een geweldig assortiment technisch speelgoed. Van robots die ze zelf kunnen bouwen tot educatieve experimenten en interactieve spellen – deze cadeaus zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam.

Gezelschapsspellen: plezier voor het hele gezin

Sinterklaas is het perfecte moment om samen te spelen en te genieten van elkaars gezelschap. Wat is er leuker dan samen met het gezin een gezelschapsspel te spelen? Bij Supra Bazar vind je gezelschapsspellen voor elke leeftijd, van eenvoudige spelletjes voor de allerkleinsten tot uitdagende spellen voor oudere kinderen.

Voor de allerkleinsten: educatief speelgoed

Ook voor baby’s en peuters hebben we een groot aanbod aan educatief speelgoed van topmerken zoals Fisher Price, Baby born en VTech. Denk aan interactieve boeken, zachte knuffels en vrolijke muziekspellen die hun zintuigen prikkelen en hen helpen de wereld om hen heen te ontdekken. Met de speelse en leerzame producten van deze merken zet je je kleintje al vanaf de jongste leeftijd op een leerzame en speelse reis.

Waarom Supra Bazar?

Heb je al een verlanglijstje klaar? Bezoek één van onze 5 winkels (Gullegem, Lievegem, Tielt, Hulste of Harelbeke) of neem een kijkje in onze webshop, sb.be, om al het speelgoed te ontdekken waar je kind van droomt. Verzeker je van genoeg inspiratie en klik hier om onze Sintfolder te ontvangen.

Bij Supra Bazar bieden we niet alleen een ruim assortiment, maar ook gemak: je kunt de cadeaus eenvoudig online bestellen en bij je thuis laten bezorgen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de drukte en kun je volop genieten van de Sinterklaasvoorbereidingen.